Gemeente Hof van Twente zoekt locatie voor kunstwerken

Gemeente Hof van Twente heeft onlangs twee waardevolle kunstwerken van Riemko Holtrop in handen gekregen. Het gaat om glas-in-loodramen uit de jaren vijftig, afkomstig van het voormalige Ziekenfondsgebouw op de hoek van de Hengevelderstraat en de Voorstraat in Goor. Op dit moment liggen deze kunstwerken opgeslagen, maar de gemeente wil ze snel weer aan het publiek tonen.

De gemeente beschikt echter zelf niet over geschikte gebouwen om deze werken tentoon te stellen. Daarom zijn wij op zoek naar een andere plek om de kunstwerken aan het publiek te presenteren. Eén van de ramen is 2,70 x 3,50 meter groot, het andere werk heeft een oppervlakte van 1,60 x 2,95 meter.

Weet u een geschikte locatie?

Als u ideeën heeft voor het plaatsen van één (of beide) kunstwerken, dan horen wij dat graag. U kunt uw contactgegevens doorgeven aan Rick ter Braak (r.terbraak@hofvantwente.nl). We nemen dan contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Wij staan open voor suggesties en willen ervoor zorgen dat deze prachtige stukken weer gezien kunnen worden. Het liefst op een openbare locatie in Goor of ergens anders in Hof van Twente.


Glas in lood raam 270 cm x 350 cm x 21 cm 


Glas in lood raam 160 x 295 cm