Gemeente Hof van Twente doet onderzoek naar het gebruik van minimaregelingen en schuldhulpverlening

De gemeente Hof van Twente ondersteunt inwoners die het financieel wat moeilijker hebben door minimaregelingen en schuldhulpverlening aan te bieden. Om erachter te komen hoe we dat het beste kunnen doen, hebben we uw hulp nodig. Wij willen graag weten wat u vindt van de mogelijkheden die er nu zijn om u te helpen. Zijn de minimaregelingen goed? Zijn de regelingen goed te vinden? Allemaal vragen waar wij wat van kunnen leren. Wij nodigen u van harte uit om mee te doen aan het onderzoek! Het invullen kan tot 25 juli 2023. Alvast bedankt voor uw deelname.

Uw mening is belangrijk!

Uw ervaringen zijn belangrijk voor ons. Wij vragen u dan ook om ons te helpen door de vragenlijst in te vullen. U kunt de vragenlijst op twee manieren invullen:

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer tien minuten. 

Cadeaubon

Om u te bedanken voor uw deelname aan de vragenlijst ontvangt u een cadeaubon. Bij de laatste vraag op de vragenlijst kunt u uw adres achterlaten zodat de bon naar u verzonden kan worden. Dit is niet verplicht. 

Wat gebeurt er met de gegevens die u invult?

Natuurlijk vinden wij uw privacy erg belangrijk. Uw deelname aan het onderzoek is daarom anoniem. Dat betekent dat niemand te weten komt wat u geantwoord heeft. 

Heeft u vragen?

Onderzoeksbureau KWIZ voert dit onderzoek voor ons uit. Voor vragen over de vragenlijst kunt u contact opnemen met Marijke Bos of Anieta Boer van onderzoeksbureau KWIZ via telefoonnummer 050 - 206 10 35.. Heeft u vragen over de regelingen van de gemeente? Of over Schuldhulpverlening? Neem dan contact op met de afdeling Werk en inkomen, telefoonnummer 0547-858585.

Vragenlijst