Genomineerden Hoffelijkheidsprijs 2023 bekend!

De genomineerden voor de Hoffelijkheidsprijs 2023 zijn bekend. In juni heeft HofMarketing de inwoners van de Hof gevraagd zijn of haar held aan te dragen in de categorieën: Wonen, Werken, Recreëren en HELD van de Hof.

Jury

Op donderdag 29 juni heeft de jury overleg gehad. De jury, die bestaat uit zes personen, één afgevaardigde per kern, heeft punten verdeeld over alle inzendingen. Hier zijn per categorie drie genomineerden uit gekomen.

De genomineerden

Categorie Wonen:

-    Voedsel Veur Mekaar - Bentelo
-    Repair Café Goor en Delden
-    Stichting Hofvogels

Categorie Werken

-    GreenClip
-    Rent-a-Tent
-    Brian Kuipers

Categorie Recreëren

-    Buitenplaats Vinckeboom - Diepenheim
-    Sprookjespad - Bentelo
-    Kinderdroomplek Het Kukelnest – Goor

HELD van de Hof

-    Paul Gelen – VrijmiGOAL
-    Tesse Boers
-    Elastiekenkoers

Lees hier meer over de genomineerden.

Stem nu!

Stemmen kan van 22 juli t/m 1 september. Vul het formulier in of stem offline via het formulier dat in het Hofweekblad staat.

Over de Hoffelijkheidsprijs

De Hoffelijkheidsprijs gaat over positieve ontwikkelingen in Hof van Twente en over mensen die aandacht verdienen omdat ze iets betekenen voor hun omgeving.

Wie is HofMarketing

HofMarketing verzorgt de gebiedsmarketing van de gemeente Hof van Twente, een parel met zes verschillende kernen in Twente, en stimuleert het wonen, werken en recreëren. 
Onze ambitie is om dat wat er al is, nog beter uit te dragen. Uiteraard met behoud van eigen identiteit van de zes kernen, gaan wij dat wat ons allen bindt, nog beter communiceren. Hierbij werken wij samen met onze stakeholders: ondernemers, inwoners, bezoekers, verenigingen en stichtingen. Met elkaar zorgen wij voor een prettig woon-, werk- en leefklimaat in Hof van Twente!