Werkzaamheden Herikerweg Markelo

Binnenkort (voor en na de bouwvakvakantie) start Lansink Wegenbouw B.V. in opdracht van de gemeente met werkzaamheden aan de Herikerweg. Daarbij wordt de bovenste laag asfalt vervangen door een nieuwe laag. Het verkeer wordt omgeleid via de Rijssenseweg en Goorseweg. De omleidingsroute wordt met borden aangegeven.

Planning 

De werkzaamheden gebeuren in twee fases. Van 24 juli t/m 4 augustus wordt het deel vanaf de rotonde Rijssenseweg tot het einde van de 60 km/u zone aangepakt. Vanaf 29 augustus starten de werkzaamheden voor het overige gedeelte van de Herikerweg. De definitieve planning met einddatum is nog niet bekend.

De planning is afhankelijk van de weersomstandigheden. Als de planning wordt aangepast communiceren wij dat op onze website en in het Hofnieuws. Aanwonenden krijgen een brief.

Bereikbaarheid

De aanliggende percelen blijven bereikbaar maar de werkzaamheden zullen voor overlast zorgen. Onze aannemer doet er zo veel mogelijk aan om de hinder tot een minimum te beperken. Voor de veiligheid worden er waarschuwingen, afzettingen en als het nodig is verkeersbegeleiders geplaatst. Het doorgaande verkeer wordt omgeleid.

Contact

Bij vragen over de wegwerkzaamheden aan de Herikerweg kunt u het centrale telefoonnummer bellen 0547-858585.