Voorlopig ontwerp rioolvervanging en herinrichting kruising Delden klaar

In Delden gaat de gemeente de riolering in de Noorderhagen, Zuiderhagen en Langestraat gedeeltelijk vervangen. Dan wordt ook meteen de kruising Langestraat / Hengelosestraat / Noorderhagen / Zuiderhagen opnieuw ingericht. Het voorlopig ontwerp hiervoor is klaar en op maandag 8 juli 2024 is er een inloopavond.

Reageren op voorlopig ontwerp

U kunt tot uiterlijk 15 juli 2024 een reactie op het voorlopig ontwerp sturen. De reactie kunt u sturen naar naar Ronald Kruizenga, projectleider: r.kruizenga@hofvantwente.nl.

Inloopavond

Op maandag 8 juli is er een inloopavond van 19.00 tot 20.30 uur in Hotel & Brasserie De Zwaan, Langestraat 2 in Delden. Daar kunt u vragen stellen aan medewerkers van de gemeente die op dat moment aanwezig zijn. U kunt ook een reactie op het voorlopig ontwerp achterlaten op een reactieformulier.

Het vervolg

Na de inloopavond inventariseren wij de reacties en brengen eventueel aanpassingen aan in het ontwerp. Daarna wordt het project verder voorbereid en aanbesteed. Het streven is om de uitvoering plaats te laten vinden in het eerste kwartaal van 2025. Dit is echter afhankelijk van werkzaamheden die door de nutsbedrijven moeten worden verricht. U wordt tijdig geïnformeerd over de uitvoeringsplanning en de te treffen verkeersmaatregelen.

Meer informatie

Contactpersoon is de projectleider, Ronald Kruizenga, tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer 0547 - 85 85 85 of per email r.kruizenga@hofvantwente.nl.