4 september Meet & Greet: Wout en Maud - Het geheim van de trainer

Wout Brama en Maud Roetgering, wie kent ze niet? Allebei hebben ze bij FC Twente gevoetbald. Samen spelen ze ook de hoofdrol in het boek ‘Wout & Maud - Het geheim van de trainer’. Op woensdag 4 september van 15:00 tot 17:00 uur zijn Wout en Maud in De Reggehof in Goor voor een gratis Meet & Greet + signeersessie. Alle kinderen uit Hof van Twente zijn welkom en maken kans op een gratis boek.

Een boek met een boodschap

Het geheim van de trainer is geschreven voor kinderen van 9 tot ongeveer 13 jaar. Voetballertjes Wout en Maud spelen de hoofdrol in het boek. Samen beleven ze allemaal (voetbal)avonturen. Het boek besteedt daarnaast ook aandacht aan meer diversiteit in de voetbalwereld. Voetbal is voor iedereen!

Wethouder Hannie Rohaan vertelt: “Iedereen hoort erbij! Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt, op wie je ook verliefd wordt. Dit willen wij ook uitstralen in onze gemeente. Wout en Maud hebben dat in hun boek heel mooi weten te omschrijven. Die onderliggende boodschap van het boek vinden wij zo belangrijk dat we hebben besloten om 200 boeken weg te geven.”

Gratis boek? Meld je aan!

Je kunt kans maken op een gratis boek door je aan te melden op de website van de Bibliotheek. Op deze staan de voorwaarden om kans te maken op een gratis boek. Als je een boek mag ophalen, dan krijg je hiervan een bericht. Geen bericht gehad? Dan zijn de gratis boeken op. Het boek is op 4 september ook te koop in De Reggehof voor € 19,95 (betalingen kunnen alleen per pin). Wout en Maud zetten graag hun handtekening in het boek! Heb je al een boek of wil je alleen naar het verhaal van Wout en Maud komen luisteren? Ook dan ben je van harte welkom.

Meet & Greet en signeersessie

  • Wout Brama en Maud Roetgering
  • Tijd: 15:00 tot 17:00 uur
  • Locatie: De Höfte 5, 7471 DK Goor.