Aanmelden voor Startersprijs Midden Twente kan nog tot 1 september!

Starters uit Borne, Hengelo en Hof van Twente maken kans. 

De aanmeldtermijn voor de Startersprijs Midden Twente is nog tot 1 september geopend. Iedereen die in 2023 in gemeente Borne, Hengelo of Hof van Twente is gestart met een eigen bedrijf maakt kans op de Startersprijs Midden Twente 2024. Het maakt niet uit welk bedrijf of wat het product of de dienst is, iedereen die met een nieuw bedrijf gestart is, kan winnen. Het enige dat je als startende ondernemer hoeft te doen, is het aanmeldformulier invullen via www.startersprijsmiddentwente.nl.  

Een deskundige jury kiest uit alle aanmeldingen vijf genomineerden. De genomineerden ontvangen onder andere waardecheques die besteed kunnen worden aan promotie of verdere doorontwikkeling van het bedrijf. De winnaar ontvangt € 3.000,-, de andere vier genomineerden elk € 1.000,-. De beste 10 aanmeldingen krijgen daarnaast 10 uur coaching door ervaren ROZ-coaches. De prijzen worden aangeboden door de gemeenten Borne, Hengelo en Hof van Twente en de organisatie van deze verkiezing is in handen van ROZ (Regionale Organisatie Zelfstandigen).

Uitreiking Startersprijs 2024

Op dinsdagavond 12 november 2024 maken we tijdens het Starterscafé in De Reggehof in Goor bekend wie zich Starter van het jaar mag noemen.

Aanmelden

Ken je iemand die in 2023 in Borne, Hengelo of Hof van Twente gestart is met een eigen bedrijf en die volgens jou kans moet maken op de Startersprijs? Of ben je zelf die succesvolle starter die wij zoeken? Ga naar www.startersprijsmiddentwente.nl en vul het aanmeldformulier in. Aanmelden kan tot 1 september 2024. 

Meer weten over de Startersprijs? Neem dan contact op met het ROZ, tel: 074 - 241 51 00.