Wegwerkzaamheden aan de Wheeweg in Goor

Om de veiligheid van fietsers te verbeteren wordt de Wheeweg opnieuw ingericht. De deklaag van de asfaltrijbaan wordt vervangen. Hierna worden er brede rode fietsstroken aangebracht. 

Op dit moment worden er onder en langs de Wheeweg kabels gelegd om het energienetwerk te versterken. Deze werkzaamheden moeten zijn afgerond voordat de wegwerkzaamheden kunnen starten. Zo wordt er voorkomen dat een nieuw geasfalteerde weg weer moet worden opengebroken.

Eind vorig jaar zijn omliggende bedrijven en omwonenden tijdens de informatieavond en online geïnformeerd over de geplande werkzaamheden.

Planning en belangrijke data

De wegwerkzaamheden staan gepland van 27 augustus tot en met 20 september. Alleen op zondag 1 september en zondag 15 september is de volledige Wheeweg afgesloten. Op zaterdag 14 september mogen er geen auto’s op de Wheeweg geparkeerd staan in verband met het reinigen van het wegdek.

Overige werkzaamheden

Tijdens de overige dagen wordt er gebruik gemaakt van een halve rijbaanafzetting en zal op de Wheeweg éénrichtingsverkeer worden toegepast. Aannemer Wegenbouw Lansink zorgt hiermee dat de hinder tot een minimum wordt beperkt. Om het bedrijventerrein te verlaten maakt u gebruik van de aangegeven omleiding. Omliggende bedrijven en omwonenden worden voor aanvang van de werkzaamheden door de aannemer geïnformeerd. 

Vragen en informatie

Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met de gemeente of de aannemer via onderstaande gegevens:

Gemeente
Joost Stakenkamp

  • 0547 – 85 85 85 
  • j.stakenkamp@hofvantwente.nl 

Aannemer Wegenbouw Lansink 
Jan Silderhuis

  • 06 – 51 41 33 35
  • j.silderhuis@lansink-wegenbouw.nl